top of page
20211024_100746_edited.jpg

Stubai - info + skipasy

Aktualizováno: 1. 11. 2023

Stubai ode dneška otevřený

Ledovec Stubai je ode dneška otevřen, jezdí osmisedačka a kotva vzadu. Na lyžích se dá dojet ke Gamsgartenu a nevypadá to špatně. Další sjezdovky se zasněžují uměle, protože tam konečně docela dost mrzne. Navíc přes nejbližší víkend má podle předpovědi napadnout víc než 20cm nového sněhu.


SKIPASY

Posílám zde přehledný souhrn cen skipasů, který je důležitý hlavně pro ty z Vás, kteří se chystáte jet víckrát (teď na podzim je 5 výjezdů, další 3 budou na jaře, někdy ještě přibývají další průběžně, když jsou u nás špatné podmínky).

- skipas Stubai se kupuje na místě v pokladně u lanovky (5 denní i roční)

- Tiroler Freizeitticket je potřeba koupit PŘEDEM ON-LINE na webu: www.freizeitticket.at; na e-mail vám přijde voucher s QR kódem, na který pak skipas vyzvedneme v automatu u Innsbrucku po cestě na ledovec

- skipas na Stubai od 4 dnů platí i na Schlick (letos novinka)

- Freizeitticket platí i v dalších střediscích, seznam je na výše uvedeném webu

- Freizeitticket má velmi výhodné rodinné kombinace

- Freizeitticket je levnější, když ho koupíte do konce října

- děti do 10 let lyžují na ledovci Stubai zdarma, ale pouze pokud je doprovází rodič (ne trenér), který si kupuje Stubaiský skipas nebo má roční Stubaiský skipas.


Přihlášky

Na Stubai jedeme poprvé příští týden v úterý na podzimní prázdniny a kdo chce, může se ještě přihlásit. Všechny termíny jsou v našem kalendáři.


133 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page